Actualitat

Les noticies del dia a dia del CEV L'Hospitalet

Equip junior masculí 1ª Divisió Catalana

El CEV L'Hospitalet demostra el seu talent en les Fases Finals del Campionat de Catalunya Júnior Masculí

El passat 15 d'abril es van disputar les Fases Finals d'accés als Campionats d'Espanya de Voleibol a les instal·lacions del Club Natació Sabadell, on l'equip de voleibol júnior masculí de 1a divisió catalana del Club Esportiu Voleibol L'Hospitalet (CEV L'Hospitalet) va demostrar el seu gran talent i esforç a la pista.

En el primer partit, el CEV L'Hospitalet es va enfrontar al CV AA LLars Mundet, aconseguint una victòria de 3-1 en un emocionant partit on tots dos equips van donar el millor de si mateixos. El marcador final va ser de 25-22, 25-20, 25-27 i 25-23 a favor del CEV L'Hospitalet.

No obstant això, en el segon partit, l'equip va tenir un dur rival en enfrontar-se al FC Barcelona, on lamentablement van perdre 3-0. El marcador final va ser de 25-17, 25-23 i 25-17 a favor del FC Barcelona.

El tercer partit no va ser fàcil per al CEV L'Hospitalet, ja que es van enfrontar al Transmesa Arenys Volei, un equip molt fort en la competició. Malgrat lluitar amb totes les seves forces, el CEV L'Hospitalet va perdre 3-1 amb un marcador final de 25-22, 22-25, 15-25 i 21-25.

Malgrat haver perdut dos dels tres partits a les fases finals, el CEV L'Hospitalet va aconseguir una gran actuació i va demostrar la seva gran qualitat a la pista. Tot i que es van quedar en quarta posició i no van aconseguir classificar per als Campionats d'Espanya de Voleibol de la categoria, el seu gran esforç i dedicació és un clar indicador d'un gran futur en aquest esport.

El CEV L'Hospitalet ha de sentir-se orgullós per haver arribat a les fases finals i per haver demostrat el seu talent i habilitats. Sens dubte, aquest equip té un gran futur per davant i continuarà treballant dur per seguir millorant i aconseguint els seus objectius en el món del voleibol.

Segueix al CE Voleibol L'Hospitalet a les xarxes socials @cevlhospitalet

Amb el suport de