Promoció per Escoles

Ajudem a les escoles a donar a coneixer el Voleibol

Promocion per escoles

Promoció per escoles

Com a principal representant del voleibol que es practica a la nostra ciutat i davant la demanda creixent del mateix, el Club Esportiu Voleibol l'Hospitalet en col·laboració amb el Consell Esportiu de l'Hospitalet i l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat han llançat un projecte propi de promoció esportiva del voleibol per totes les escoles i instituts de la ciutat que ho sol·licitin.

Es tracta d'una iniciativa completament desinteressada on la nostra entitat s'ofereix per realitzar sessions d'introducció al voleibol en horari lectiu i col·laborar amb els professionals del centre. Les classes aniran dirigides a nens i nenes de 3r, 4t (Smashvolley), 5é i 6é (Minivolei) de Primaria; 1r i 2on (Voleibol) de l'ESO; i a centres d'educació especial (Sitting Volley).

Hospitalet de Llobregat és una ciutat amb una llarga tradició en el món del voleibol i aquest noble esport posseeix una sèrie de característiques que el converteixen en un esport molt social per a nens i nenes.

Les sol·licituds es poden gestionar mitjançant contacte per mitjà del Consell Esportiu de l'Hospitalet Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per correu electrònic directe a la nostra entitat Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Al Voleibol TOTHOM SUMA!!

 

amb la col·laboració

 

 

© 2020 CEV L'Hospitalet. Tots els drets reservats.