"El Club on tothom suma"

Una invitació en tota regla

El CEV l'Hospitalet neix de la tradició de la pràctica del voleibol en una de les ciutats més poblades del món i amb una alta varietat pluricultural.

Davant d'una densitat de població tan alta i diversa, el nostre esport compleix amb una sèrie de característiques que sociabilitzen i faciliten el respecte a l'entorn esportiu. Per començar, el voleibol no fa discriminacions per sexe, sent comú la seva pràctica en competicions mixtes i, al no ser un esport de contacte, es minimitza altament els conflictes violents. Cal dir també que en ser un esport altament saludable, la seva practica es perllonga més del normal que en altres esports d'equip més coneguts.

Complint amb la filosofia del nostre esport, el CEV l'Hospitalet és un club obert, integrador i solidari que manifesta aquests valors en el seu dia a dia, com no podria ser d'una altra manera.

Som una entitat formada per socis que trien lliurement als que han de dirigir el projecte comú però, per tenir èxit, som conscients que com més siguem millor i es per això que el nostre lema convida a tot aquell que vulgui sumar i donar un cop de mà formant part d'aquest gran projecte.

 

© 2020 CEV L'Hospitalet. Tots els drets reservats.